NAN Spring Reenactment - Bivouacs Info

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu
NAN
logbour
De Napoleontische Associatie der Nederlanden en de Stichting Vesting Bourtange, nodigen u van harte uit tot deelname aan het evenement “NAN Lentebivak 2020”. Dit evenement zal plaatsvinden in de Vestig Bourtange, Gemeente Westerwolde, Nederland.
Voorlopige opgave van deelnemers:


Middels deze voorinschrijving verzoeken wij u voor 15 maart 2020 te reageren, zodat de organisatie een inschatting kan maken van de opkomst. Wees daarin realistisch. Voor 20 man inschrijven en met 5 opkomen werkt voor niemand.Deze voorinschrijving geeft overigens geen recht op deelname. Het aantal plaatsen is beperkt.


Dit evenement past binnen een reeks van evenementen. De NAN bestaat dit jaar 25 jaar.

Het NAN-jaarthema staat in het teken van de voorbereiding van Franse en Nederlandse eenheden op het lustrum event 2020 voor de slag van Waterloo.
Om wederom als Nederlandse Armée internationaal goed voor de dag te komen heeft de NAN enige evenementen voorbereid om in groot (brigade-)verband te exerceren en te oefenen. De Slag om Bourtange is het sluitstuk van deze reeks evenementen.


Voorzieningen:


Hout, stro en water zal door de organisatie ter beschikking worden gesteld.


Klaar ervoor ? NAN Lentebivak28 & 29 maart 2020

REGISTRATIE NAN LENTEBIVAK

NAN Lentebivak 2020
Tip

Tip

Tip

Tip
lustrum
DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu