De laatste Overwinning van Napoleon - Bivouacs Info

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu
2022 > Ligny
logo
Les Napoléoniennes - LIGNY 2022

Beste reenactors, beste vrienden,

De viering van het 207e jubileum van de Slag van Ligny zal doorgaan van
27 tot 29 mei 2022.


De organisatoren van Ligny hebben een programma gepland dat alle eer zal geven aan dit evenement. Een programma dat het hele slagveld van Ligny zal doen zinderen, maar ook en vooral, met alle gezelligheid waarvan alleen Ligny het geheim kent !
Het programma, instructies en praktische details worden u later verstrekt.

De inschrijvingen Ligny 2022 gaat nu van start! Wacht niet langer, hoe sneller we de aantallen kennen, des te sneller kunnen we u tegemoetkomen!
Om voedselverspilling tegen te gaan, en een eerlijke berekening van de hoeveelheid van kruit te bekomen, vragen we u het aantal reenactors in uw regiment niet onnodig op te blazen.Wees daarin realistisch. Voor 20 man inschrijven en met 5 komen opdagen werkt voor niemand.
Bijzondere aandacht zal worden besteed aan groepen die niet komen opdagen of waarvan het aanwezig aantal niet overeenkomt met de registratie.


U zal eind aprili per e-mail, een algemeen charter, de veiligheidsvoorschriften en de definitieve bevestiging van uw registratie  ontvangen.

We hopen U in 2022  in Ligny te mogen verwelkomen !Voor de Organisatie « 1815 Ligny 2022 » :
 
Michel Jacques, bivakmanager
+32495/307509 – mijacques@skynet.be
 
Benoit Histace, coordinator van het event
0032/477473871 – tourisme.ligny@gmail.com
DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu