De Laatste Veldslag van Napoléon in 1815 - Bivouacs Info

BI
BI
Bivouacs Info
Ga naar de inhoud
Wl2020
Waterloo 2020
Reenactors
Facebook-groep
 
We openden deze groep speciaal voor U !.
 
Maak deel uit van deze groep en je krijgt informatie in real-time en antwoorden op uw specifieke vragen met betrekking tot het evenement.


!!!!
Belangrijk: alle personen met wapens die niet woonachtig zijn in België, dienen in het bezit te zijn van een EU Vuurwapenpas.
 
 
Om uw inschrijvingsaanvraag te verwerken, heeft de Firma  Kleber bepaalde persoonsgegevens verzameld. Deze worden behandeld conform met de huidige regelgeving en, in het bijzonder, deze van het RGPD.
 
 

De controller is het bedrijf Kleber, Route du Lion 1815 1420 Braine-l'Alleud. De functionaris voor gegevensbescherming (DPO) kan worden gecontacteerd op hetzelfde postadres of per e-mail op reservations@waterloo1815.be
 
WATERLOO 2020
18-21/06/2020

Opstarten van een Wachtlijst
 
Beste reenactors, Beste vrienden,
  
De organisatie van Waterloo 2020 heeft haar limiet bereikt om deelnemers veilig in haar bivaks te kunnen ontvangen. We willen jullie bedanken voor het laaiende enthousiasme onder gepassioneerde groepen voor de 205de verjaardag van de veldslag.

We informeren dat er een wachtlijst wordt gemaakt voor verdere inschrijvingen. Ook laten we weten dat het voor reeds geregistreerde groepen onmogelijk zal zijn nog bijkomende deelnemers toe te voegen.

Hopelijk kan u deze beslissing, hoofdzakelijk gebaseerd op het verlangen om u een zowel veilig als plezierig evenement aan te bieden, begrijpen.


   
Wij hopen u volgend jaar te ontmoeten op het slagveld van Waterloo 2020
 
Het organiserend Comittee Waterloo 2020.
 

DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Terug naar de inhoud