De laatste Overwinning van Napoleon - Bivouacs Info

BI
BI
Année Napoléon
Bivouacs Info
Aller au contenu
logo
Les Napoléoniennes - LIGNY 2020

Beste reenactors, beste vrienden,

De viering van het 205e jubileum van de Slag van Ligny zal doorgaan van
12 tot 16 juni 2020.
Inderdaad, zoals tijdens de tweehonderdste verjaardag in 2015 en om een coherent aanbod te bieden voor zowel reenactors als publiek, zal het historisch reenactment van Ligny plaatsvinden in het weekend voorgaand aan Waterloo.

Deze gecombineerde agenda met Waterloo zal ook voldoen aan de behoeften van de vele buitenlandse troepen die daardoor maar één trip naar België hoeven te maken.
De organisatoren van Ligny hebben een programma gepland dat alle eer zal geven aan dit evenement. Een programma dat het hele slagveld van Ligny zal doen zinderen, maar ook en vooral, met alle gezelligheid waarvan alleen Ligny het geheim kent !
Het programma, instructies en praktische details worden u later verstrekt.

De inschrijvingen Ligny 2020 gaat nu van start! Wacht niet langer, hoe sneller we de aantallen kennen, des te sneller kunnen we u tegemoetkomen!
Om voedselverspilling tegen te gaan, en een eerlijke berekening van de hoeveelheid van kruit te bekomen, vragen we u het aantal reenactors in uw regiment niet onnodig op te blazen.Wees daarin realistisch. Voor 20 man inschrijven en met 5 komen opdagen werkt voor niemand.
Bijzondere aandacht zal worden besteed aan groepen die niet komen opdagen of waarvan het aanwezig aantal niet overeenkomt met de registratie.


U zal begin mei per e-mail, een algemeen charter, de veiligheidsvoorschriften en de definitieve bevestiging van uw registratie  ontvangen.

We hopen U in 2020  in Ligny te mogen verwelkomen !Voor de Organisatie « 1815 Ligny 2020 » :
 
Michel Jacques, bivakmanager
+32495/307509 – mijacques@skynet.be
 
Benoit Histace, coordinator van het event
0032/477473871 – tourisme.ligny@gmail.com
DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu