Latest Info Bivouacs Info - Bivouacs Info

BI
BI
Bivouacs Info
Ga naar de inhoud

Winterbivak Loevestein 2020

Bivouacs Info
Gepubliceerd door Webmaster in Events · 3 december 2019
De inschrijvingen voor het NAN Winterbivak is open !
De Napoleontische Associatie der Nederlanden en de Stichting Museum Slot Loevestein

Nodigen van harte uit tot het deelname aan het (internationale) Winterbivak 2020. Dit zal plaatsvinden van vrijdag 28 februari 2020 tot zondagnamiddag 1 maart 2020.
Het is zal een goede zaak zijn om uw uitrusting af te stoffen en de knopen blinkend te poetsen, uw kostuums en japonnen te luchten voor het eerste grotere event in van het jaar.
Het Winterbivak zal in totaal rond 150 tot 200 militairen en burgers omvatten.
Voorlopige opgave van deelnemers:
Middels deze voorinschrijving verzoeken wij u voor 1 februari 2020 te reageren, zodat de organisatie een werkbare inschatting krijgt van de opkomst. Wees daarin realistisch. Voor 20 man inschrijven en met 5 opkomen werkt voor niemand.
Deze voorinschrijving geeft overigens geen recht op deelname.
Winterbivak als eerste van een reeks oefen-evenementen:
 
Het NAN-jaarthema staat in het teken van de voorbereiding van Franse en Nederlandse eenheden op het lustrum event 2020 voor Waterloo. 2020 is een lustrumjaar, dus zal Waterloo weer groots zijn.
Om wederom als Nederlandse Armée internationaal goed voor de dag te komen heeft de NAN enige evenementen voorbereidt om in groot (brigade-)verband te exerceren en te oefenen.
Het Winterbivak op slot Loevestein opent deze reeks van evenementen.
Thema Winterbivak:
 
Het thema van het Winterbivak zelf zal de verovering van Loevestein in december 1813 en de belegering van Gorinchem in de winter van 1813/1814 door de geallieerden hebben.
Uiteraard zal er een schermutseling zijn voor het publiek. Voor de hogere burgerij is er de gelegenheid in het kasteel activiteiten en displays te organiseren.
 
Voorzieningen:

Hout, stro, water en kruit zullen door de organisatie ter beschikking worden gesteld.

OPGELET !! BINNEN 1 MAAND WORDEN DE INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN
 DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Terug naar de inhoud