Tournage ZONDEBOKKEN

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu

Tournage ZONDEBOKKEN

Bivouacs Info
Publié par Webmaster dans Tournages · 20 Septembre 2021
Ik ben Rocky Grispen en regisseur van de Bokkenrijdersfilm: Zondebokken.
Vanaf januari 2022 tot mei 2022 (telkens in de weekenden) gaan we onze film over de Bokkenrijders draaien. Het is een lokale communityfilm (lowbudget) waarbij we zowel onze regio gaan promoten en mensen de kans gaan geven om hun talenten te ontwikkelen. Op onderstaande link vindt u onze promovideo voor meer info:

De film gaat over de gruwelijke vervolgingen van de Bokkenrijders (1794). Tijdens de diverse ondervragingen zijn heel wat onschuldige mensen gefolterd en veroordeeld. Op het einde van de film wordt het onderzoek gestopt door het Franse leger en komt er een einde aan deze donkere pagina van onze Limburgse geschiedenis.
We zoeken nu een re-enactment groep van het Franse leger die voor onze camera wil marcheren. We willen graag op twee plekken filmen:
- Colonne soldaten marcheren in de bossen / verlaten wegen (plaats naar keuze)
- Colonne soldaten marcheren het dorp binnen (Opnames: openluchtmuseum van Nonke Buusjke - Schinveld)
Voorts zoeken we ook een Franse generaal/overste (een figurant - geen dialoog) die samen met de baron wil proosten op de nieuwe samenwerking. (Opnames: Kasteel Hoensbroek).
Kan u ons helpen met bovenstaande vragen?
Alvast bedankt!
Vriendelijke groeten
Rocky Grispen
0032 498 14 15 76Il n'y a toujours pas de critique.
0
0
0
0
0

DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu