Exercitiedag NAN Heeswijk (9/01/2022)

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu

Exercitiedag NAN Heeswijk (9/01/2022)

Bivouacs Info
Publié par Webmaster dans NAN · 17 Décembre 2021
Tags: Heeswijk
Aan Leden en vrienden van de
 
Napoleontische Associatie der Nederlanden
 
 
Betreft: Uitnodiging voor NAN-activiteit in samenwerking met Slot Heeswijck te Heeswijk-Dinther zondag 9 januari 2022
Ede, 15 december 2021,
  
Geachte Leden, Beste Vrienden,
 
Met groot genoegen kan ik jullie meedelen dat wij een uitnodiging hebben ontvangen van de organisatie van Heeswijk Liberé en de directie van Kasteel Heeswijk om een NAN-activiteit, te houden op zondag 9 januari 2022.
  
Als de coronasituatie het toelaat en er voldoende aanmeldingen zijn wordt per 31 december definitief besloten of het event doorgaat of niet.
Omdat wij allen popelen om weer de wei of de salon in te mogen, bevelen wij als NAN, deze mogelijkheid van harte bij jullie aan.
Het event is uitdrukkelijk geen traditionele exercitie zoals in Loevestein. De uitnodiging zien wij als openingsactiviteit van de campagne 2022 voor alle NAN-leden ongeacht hun uitbeelding.

Wij zien het ook als een prachtige mogelijkheid om ons voor te bereiden op het komende Winterbivak in februari.
Korpscheftaken Eindhoven heeft een vergunning afgegeven onder de voorwaarde dat er alleen bij exercitie en als demonstratie geschoten mag worden. Veldslag of schermutselingen zijn niet toegestaan.
  
Wij vragen aan alle verenigingen die willen komen om in de geest van Nijkerk scenario’s te maken die gebaseerd zijn op de eigen uitbeelding. Liefst samen met andere verenigingen als “sparringpartner”.
Militaire verenigingen maken gebruik van de wei (formeel: “de Moestuin”) naast het kasteel. Dat is de bivaklocatie van Heeswijk Liberé. Burgerverenigingen zijn uitgenodigd gebruik te maken van de Ridderzaal en de Wapenzaal in het “Hoge Kasteel”.


Plattegrond


Il n'y a toujours pas des critiques.
0
0
0
0
0

DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu